Hang - fénytechnika bérlés, kölcsönzés, üzemeltetés, fix telepítés

Legyen az egy céges buli, esküvő, házibuli, családi nap, koncert, megnyitó ünnepély, vagy disco, a megfelelő hang és fénytechnikát tőlünk bérelheti, segítőkész személyzettel, szállítással, a megbeszélt határidőre, korrekt áron!

Cégünk 2001-óta biztosít hang és fénytechnikát a térség kulturális, és egyéb rendezvényeihez, utcabálokhoz, diszkókba, élő koncertekhez, céges vagy főiskolai rendezvényekre, esküvőkre, és komolyabb házibulikba. Technikai személyzetünk magasan képzett, és tapasztaltan oldja meg a leglehetetlenebb helyzeteket is. Technikai berendezéseinknél elsődleges szempont a megbízható működés, és a kifogástalan hangzás.

Fő profilunk az  esküvők, házibulik, sportesemények, élő koncertek, céges vacsorák, nagy létszámú bulik, bálok, és diszkók hangosítása. A helyszín lehet egyaránt szabad, vagy zárt tér, művelődési ház, vagy akár étterem.

Az Ön hangtechnikai, valamint fénytechnikai igényeit teljes egészében saját tulajdonú berendezésekből tudjuk kielégíteni, így amiben megállapodunk, az garantáltan időben megérkezik a helyszínre, a megrendelt mennyiségben, és minőségben.

2014 óta hangosítások fix telepítésével is foglalkozunk, tehát ha Ön egy szórakozóhely, étterem, hotel, vagy színházterem/művház hang és fénytechnikáját szeretné megterveztetni, és kiviteleztetni is, akkor keressen minket bizalommal!

Ha irigykedve nézte hogy mások rendezvényein miért lehet egy tabletről levezérelni egy koncertet, miközben az Ön hangosítója hatalmas keverőpultokat, és kábeleket telepít az ügyféltérbe, akkor itt az ideje hogy felvegye velünk a kapcsolatot. Mi kizárólag távvezérelhető digitális keverőpulttal dolgozunk ha a rendezvény mérete megkívánja, ami azt jelenti hogy a technikát be lehet tenni a színpad mellé/mögé, és a hangmérnök a színpaddal szembe állva, egy tabletről tudja kontrollálni a színpadot. Így több hely marad a közönségnek, és szebb megoldás is.

Cégünkkel, és technikai személyzetünkkel a következő helyszínen találkozhatott (a lista természetesen nem teljes, csak a szolgáltatások széles körét hivatott bemutatni):