Hang- és fénytechnika bérlés, kölcsönzés, üzemeltetés, fix telepítés

Legyen az egy céges buli, esküvő, házibuli, családi nap, koncert, megnyitó ünnepély, vagy disco, a megfelelő hang és fénytechnikát tőlünk bérelheti, segítőkész személyzettel, szállítással, a megbeszélt határidőre, korrekt áron!

Cégünk 2001-óta biztosít hang és fénytechnikát a térség kulturális, és egyéb rendezvényeihez, utcabálokhoz, diszkókba, élő koncertekhez, céges vagy főiskolai rendezvényekre, esküvőkre, és komolyabb házibulikba. Technikai személyzetünk magasan képzett, és tapasztaltan oldja meg a leglehetetlenebb helyzeteket is. Technikai berendezéseinknél elsődleges szempont a megbízható működés, és a kifogástalan hangzás.

Fő profilunk az  esküvők, házibulik, sportesemények, élő koncertek, céges vacsorák, nagy létszámú bulik, bálok, és diszkók hangosítása. A helyszín lehet egyaránt szabad, vagy zárt tér, művelődési ház, vagy akár étterem.

Az Ön hangtechnikai, valamint fénytechnikai igényeit teljes egészében saját tulajdonú berendezésekből tudjuk kielégíteni, így amiben megállapodunk, az garantáltan időben megérkezik a helyszínre, a megrendelt mennyiségben, és minőségben.

2014 óta hangosítások fix telepítésével is foglalkozunk, tehát ha Ön egy szórakozóhely, étterem, hotel, vagy színházterem/művház hang és fénytechnikáját szeretné megterveztetni, és kiviteleztetni is, akkor keressen minket bizalommal!

Ha irigykedve nézte hogy mások rendezvényein miért lehet egy tabletről levezérelni egy koncertet, miközben az Ön hangosítója hatalmas keverőpultokat, és kábeleket telepít az ügyféltérbe, akkor itt az ideje hogy felvegye velünk a kapcsolatot. Mi kizárólag távvezérelhető digitális keverőpulttal dolgozunk ha a rendezvény mérete megkívánja, ami azt jelenti hogy a technikát be lehet tenni a színpad mellé/mögé, és a hangmérnök a színpaddal szembe állva, egy tabletről tudja kontrollálni a színpadot. Így több hely marad a közönségnek, és szebb megoldás is.

Cégünkkel, és technikai személyzetünkkel a következő helyszínen találkozhatott (a lista természetesen nem teljes, csak a szolgáltatások széles körét hivatott bemutatni):

 

Hangtechnika bérlés esküvőre is!

béreljen hangtechnikát az esküvőreEgy esküvő a boldogságról és a jó hangulatról szól, amihez szervesen hozzá tartozik a hajnalig tartó mulatozás is. Ez utóbbi viszont elképzelhetetlen zene nélkül, amit a kiváló minőségű hangtechnika biztosít. Amennyiben Ön nem rendelkezik a tökéletes lakodalomhoz szükséges berendezésekkel, béreljen hangtechnikát az esküvőre tőlünk!

Számos esküvőt szerveznek különleges helyszínekre, ahol nem feltétlenül található meg a hangtechnika, de az is előfordulhat, hogy a felszerelés megvan, ám nincs, aki kezelje. Ha Ön is egy ilyen helyszínt választott, és cégünk segítségével szeretné megoldani a hangtechnika bérlését esküvőjére, nem csupán a berendezéseket biztosítjuk, hanem a tapasztalt és szakértő személyzetet is, akik leszállítják, felépítik és kezelik is a rendszert, amíg csak szükség van rá.

Ha hangtechnikát bérelne esküvőjére, válasszon bennünket és szolgáltatásainkat! Amennyiben pedig kérdése lenne, vagy szeretne időpontot foglalni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Professzionális hangtechnika bérlése kedvező feltételekkel!

hangtechnika bérlésA hangtechnika kiemelten fontos minden rendezvényen, legyen az egy utcabál, vagy egy konferencia. Mindkét típusnál alapvető a kiváló hangminőség, az egyszerű kiépíthetőség és kezelhetőség, valamint a kedvező ár. A komplett hangtechnika megvásárlása azonban hatalmas összegeket emészthet fel, hiszen nem csupán hangfalakról van szó, hanem teljes hangrendszerről, ám a hangtechnika bérlése ennek töredékéből is elérhető.

A hangtechnika bérlésekor viszont más tényezőket kell figyelembe venni; ilyen például a minőség. A szolgáltatás áráról sem szabad megfeledkezni, de nem ennek kell meghatároznia a végső döntést, hiszen, mint fentebb írtuk, a hangtechnika bérlése kifejezetten alacsony költségkeretből is megoldható. A hangminőség viszont tökéletessé tehet, de akár el is ronthat egy rendezvényt, hiszen ha halk a zene, vagy nem lehet érteni azt, amit az előadó mond, minden vendég rossz szájízzel távozik majd.

Amennyiben professzionális hangtechnikát bérelne, méghozzá kedvező feltételekkel, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!