Hangtechnika, fénytechnika fix telepítés

Hotelek, rendezvénytermek, éttermek, discok, szórakozóhelyek, házi stúdiók, épületek hang- és fénytechnikájának kivitelezése, valamint üzemeltetése.

Hangtechnika üzemeltetés: teljes körű szolgáltatás kedvező áron!

Hangtechnika üzemeltetés és bérbeadásHangtechnika üzemeltetés és bérbeadásHangtechnika üzemeltetés és bérbeadás rendezvényekre! Bízza ránk a teljes hangosítást!

Egy rendezvényen elsődleges a megfelelő hangtechnika megléte, és ha az adott helyszín nem rendelkezik ilyennel, akkor bérelni kell. Egy szervezőnek azonban nem feladata a hangtechnika üzemeltetése, és ha a helyszín sem tud személyzetet biztosítani, akkor bizony a szakemberek felkutatása is a szervezőre hárul.

Érdemes épp ezért egy olyan céget választani, amely a hangtechnika üzemeltetését is vállalja a bérbeadáson túl. Ebben az esetben a hangtechnikát a leszállítása után össze is állítják, a rendezvény ideje alatt gondoskodnak a működtetéséről, majd a szétszerelését és az elszállítását is elvégzik.

Amennyiben ilyen céget keres, a legjobb helyen jár! Tőlünk nem csak bérbe veheti a szükséges eszközöket, méghozzá igen kedvező áron és feltételekkel, de a hangtechnika üzemeltetését is ránk bízhatja! Ha felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot, tegye fel kérdéseit, és kérjen árajánlatot!

Fix telepítésű hangtechnikai megoldások hotelek részére

hangtechnika telepítésSzámos hotel, illetve nagyobb szálloda rendelkezik rendezvényteremmel, ahol esküvőket, konferenciákat, illetve más, kisebb-nagyobb eseményeket tudnak lebonyolítani. Ez anyagi szempontból mindenképpen megéri, azonban fontos, hogy a rendezvényterem megfelelő technikai felszereltséggel rendelkezzen, azaz gondoskodni kell a fény- és hangtechnika telepítésről

A hotelekben található rendezvénytermek, illetve éttermek, szórakozóhelyek esetében a legjobb a fix telepítésű megoldásokat választani. Ezekben az esetekben cégünk vállalja a hang- és fénytechnika telepítését és üzemeltetését, amelyet gondos tervezés előz meg, így a felszerelés folyamatosan, magas minőségben használható, és bármikor rendelkezésre áll. A fix telepítést ajánljuk házi stúdiók részére is, ahol szintén elengedhetetlen a kiváló technika. 

Amennyiben kérdése van, illetve szeretné igénybe venni a fix fény- és hangtechnika telepítéssel és üzemeltetéssel kapcsolatos szolgáltatásunkat, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!